En fantastisk samtalsterapeut

Hej på er igen alla mina härliga och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt bra vecka såhär långt. Det här med att hitta en bra samtalsterapeut i Vasastan med omnejd är ett ämne som jag tidigare skrivit en hel del om, och som jag vet intresserar många av er. Då jag nu äntligen hittat ett företag som jag känner mig nöjd med inom detta, kommer jag idag att tipsa er om detta. Kognitiva PT AB heter företaget och är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem och blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon blivit erbjuden. Som ni vet har jag tidigare haft mycket problem med att hitta bra samtalsterapeuter i området, och jag har ju tyvärr stött på många företag som sagts kunna hjälpa mig, men som sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket har känts väldigt tråkigt. Jag blev därför så otroligt glad och tacksam när jag hittade just Kognitiva PT AB, då detta företag verkligen har kunnat ge mig den hjälp som jag behövt.

Kognitiva PT AB som företag arbetar otroligt mycket med patienten i fokus, vilket gjorde att jag kunde känna mig väldigt trygg och säker i mitt val av företag på en gång. Vi pratade endast om saker som jag kände mig bekväm med, och min terapeut fick mig att känna mig lugn och avslappnad under hela processen. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Vasastan med omnejd att vända er till just Kognitiva PT AB.